Esprit Schoonheidssalon verwerkt géén persoonlijke gegevens van u op deze website of online.
Uw gegevens zijn veilig. Klik hier voor de privacyverklaring.

Bestel eenvoudig via onze webwinkels

Dr. R.A. Eckstein Biokosmetik

Niet één huid is gelijk. Door wetenschappelijke en praktische onderzoeken weet Dr. R.A. Eckstein welke combinaties van bestanddelen de huid kunnen verbeteren. Deze combinaties vindt u dan ook terug in de producten van Dr. R.A. Eckstein. Natuurlijke, biologische grondstoffen gecombineerd met werkzame bestanddelen van de fijnste kwaliteit. Voor Dr. R.A. Eckstein is alleen het beste goed genoeg voor uw huid.

BDR Producten

Bdr heeft een ruim assortiment producten, met voor iedere huid een passend product. Maak een afspraak voor een (vrijblijvende) huidanalyse en kom erachter wat het beste bij jouw huidtype past. Natuurlijk kun je de producten ook online bestellen

Biomaris

Biomaris sluit aan bij de wereldwijde behoefte aan een gezonde levensstijl. Er is een uitgebreid assortiment producten voor mannen en vrouwen. De huid speelt een beslissende rol bij talloze functies die het lichaam gezond houden. De wetenschap heeft aangetoond dat werkstoffen uit de zee de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigen beschermingsmechanismen versterken. Biomaris heeft deze werkstoffen in haar producten verwerkt. Ze voorzien de huid van mineralen en sporenelementen die de huid nodig heeft om goed te functioneren. Het assortiment van Biomaris zijn divers, van gezichts- en haarverzorging tot lichaams- en voetverzorging, zonbeschermingsproducten, eau de toilette én een verzorgingslijn voor mannen.